Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechno od Desigual a Diesel | Kód: SLEVA30📣−30 % EXTRA na všechno od Desigual a Diesel | Kód: SLEVA30

Zbývá:

ULOVIT

ZOOT.

Arganový olej bio fialové sklo 20 ml Nobilis Tilia

189 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Arganový olej má silné regenerační a zvláčňující účinky, obnovuje vitalitu suché, vysušené, citlivé, poškozené nebo předčasně zralé pleti. V arganovém oleji se nachází vysoké procento vitaminu E – alfatokoferolu, díky čemuž významně bojuje proti poškození volnými kyslíkovými radikály. Jeho obsah nenasycených mastných kyselin, karotenů afytosterolů je důležitý pro hydrataci a výživu pokožky.  Arganový olejnebo-li Marocké zlato je zdrojem nenasycených mastných kyselin,antioxidantů, vitamínů a fytosterolů a působí blahodárně na suchou,zralou i zarudlou pokožku. Bio arganový olej Nobilis Tilia je vysoce kvalitní olej, který se získává lisováním plodů argánie trnité, která dnes roste jen v oblasti na jihozápadě Maroka. Pro zvýšení bioaktivity je dodáván arganový olej ve fialovém skle. Pokud Vám nebude vyhovovat specifická vůně arganového oleje, doporučujeme smíchat se šípkovým či makadamiovým olejem, zejména při použití na obličej. Kvalitní rostlinné oleje Nobilis Tilia pleť vyživují, hydratují, chrání před negativními vlivy prostředí a dodávají ji potřebné živiny a minerály. Obsahují cenné mastné kyseliny, fytosteroly, vitaminy, lecitin, které stabilizují a vyživují přirozený kožní film. 

Vhodné pro: suchá pleť, zralá pleť. 

Klíčové vlastnosti: hydratuje a vyhlazuje vrásky díky vysokému obsahu vitamínu E posiluje přirozenou ochranu pleti před nepříznivými vnějšími vlivy vitamín E jako silný antioxidant, podporuje tvorbu kolagenu proudržení pružnosti a pevnosti pokožky bio kvalita 

Náš tip: Vyzkoušejte arganový olej i na suché konečky vlasů, které vyživí a zacelí. 

Doporučené použití: Jemnou masáží vtírejte do vlhké pokožky místo aplikace (nebo před aplikací) pleťového krému. Nehodí se kvnitřnímu užití. Je vhodný jako jemný prostředek na ošetření očního okolí, může se používat jako pěstící noční olej anebo jako podklad pod denní krém. Složení:  Argania Spinosa Kernel Oil. 

Výrobce: Nobilis Tilia s.r.o.,Česká republika. 

Barva: transparentní
Objem: 20 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.