Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Arganový pleťový krém Nobilis Tilia (50 ml)

529 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Jemný pleťový krém s vysokým obsahem vzácného arganového oleje,squalnu a makadamového oleje pleť vyhladí, zjemní, hydratuje a dodá novou vitalitu. Vybraná směs kvalitních rostlinných olejů pleť hydratuje,vyživuje a bojuje proti stárnutí. Krém je na bázi mikroemulze, která se velmi snadno vstřebává, vyrovnává pH a chrání pokožku před působením vnějších vlivů. Arganový olej nebo-li Marocké zlato je zdrojem nenasycených mastných kyselin, antioxidantů, vitamínů a fytosterolů a působí blahodárně na suchou, zralou i zarudlou pokožku. Kvalitní arganový olej se získává lisováním plodů argánie trnité, která dnes roste jen v oblasti na jihozápadě Maroka. 

Vhodné pro: suchá pleť, zralá pleť 

Klíčové vlastnosti: hydratuje a vyhlazuje vrásky arganový olej díky vysokému obsahu vitamínu E posiluje přirozenou ochranu pleti přednepříznivými vnějšími vlivy, zvyšuje elasticitu a eliminuje vrásky makadamový olej podporuje regeneraci a působí proti stárnutí rakytníkový olej s vysokým obsahem vitamínu C a obsahem všech čtyř omega mastných kyselin a betakaroténu působí jako antioxidant, chrání pleť před vnějšími vlivy prostředí a pleť rozjasní bambucké máslo s vysokým obsahem vitamínů A, E, F a minerálů pokožku hloubkově hydratuje aregeneruje squalane jako suchý olej zjemňuje a vyhlazuje vrásky vitamín E jako silný antioxidant, podporuje tvorbu kolagenu pro udržení pružnosti a pevnosti pokožky extrakt z květů gardénie 

Doporučené použití: Nanestemalé množství krému na vyčištěnou pleť obličeje, případně krkua dekoltu a rovnoměrně jej rozetřete. 

Složení:  Aqua, MacadamiaTernifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Helianthus Annuus Seed Oil,Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Glyceryl Stearate,Squalane, Sodium Stearoyl Lactylate, Panthenol, Butyrospermum Parkii SeedButter, Parfum*, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Polyglyceryl-5 Oleate,Lecithin, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmiate, Hippophae RhamnoidesFruit Oil, Candellila Cera, Glycerin, Citrus Reticulata Fruit Extract, CitrusAurantium Amara Fruit Extract, Citrus Sinensis Peel Extract, Citric Acid, LacticAcid, Ascorbic Acid. Alergeny: Limonene*, Linalool*, Citronellol*. – *z přírodních éterických olejů.

Výrobce: Nobilis Tilia s.r.o., Česká republika.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.