Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Éterický olej Ylang-ylang 5 ml Nobilis Tilia

269 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Intenzivní, sladce květinová vůně éterického oleje Ylang-ylang výrazně zklidňuje, harmonizuje emoce, působí sedativně. Uklid­ňuje nervy, povznáší ducha, harmonizuje srdce a emoce jako neklid, nespavost, noční pocení, vysoký tlak. Působí afrodiziakálně, má omlazující účinky na pokožku. Nepoužívejte při nízkém krevním tlaku. Všechny éterické oleje Nobilis Tilia jsou vysoce kvalitní. Jsou 100% čisté, uchovány tak, jak byly pečlivě destilovány. Jsou to originální produkty jednoho původu, tzn. obsahují výhradně olej z listů, květů, plodů, větviček nebo kořenů původní rostliny.  

Vhodný pro: dospělé, deti 2+,nepoužívejte při nízkém krevním tlaku, nepoužívejte na hypersensitivní, poraněnou pokožku 

Klíčové vlastnosti: zklidňuje, harmonizuje emoce uklidňuje nervy a působí sedativně pomáhá proti nespavosti, úzkostem a depresím působí afrodiziakálně intenzivní, sladce květinová vůně do aromalamp, difuzérů 100 % přírodní éterický olej  

Doporučené použití: Přidejte 3–5 kapek do vody v aroma lampě nebo požadovaný počet kapek do difuzéru. Na pokožku pouze ředěný nejvýše do 1% poměr u ředění. Upozornění: Éterické oleje jsou sice přírodní, ale vysoce koncentrované těkavé a hořlavé látky, proto je potřeba je vždy naředit ve správném poměru. Neředěné oleje nikdy nepoužívejte na pokožku –výjimkou je Levandule a Tea Tree, které lze používat přímo. Chraňte oči !!! Nepatří do rukou dětem. 

Složení: Cananga Odorata Flower Oil.Alergeny: Linalool , Isoeugenol , Geraniol *, Eugenol *, Citronellol *,Benzyl Salicylate *, Benzyl Benzoate *, Benzyl Alcohol *.     * přírodního původu. Země původu: Komory. 

Aromaterapie je terapie pomocí vůní. Aromaterapie je dnes jeden z oblíbených druhů alternativní medicíny, který nás navrací zpět k přírodě. Aromaterapie využívá nenahraditelného bohatství přírody.    Esenciální oleje a jejich vůně mohou příznivě ovlivnit naše intelektuální a emoční stavy, které nás provází nejen v období nemocí. Mají pozitivní vliv na psychiku, harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví. Éterické oleje se nejčastěji inhalují, ale mohou se použít a jejich účinky využít v koupelích nebo jako přísada masážních olejů. 

Výrobce: Nobilis Tilia, Česká republika. 

Barva: transparentní
Objem: 5 ml
Typ materiálu: přírodní materiály

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Nobilis Tilia

Éterický olej 10 ml Nobilis Tilia Grapefruit

189 Kč 219 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.