Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Směs éterických olejů Nobilis Tilia Pracovní (10ml)

314 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Směs éterických olejů Nobilis Tilia Pracovní dodá energii, podpoříschopnosti a tvůrčí potenciál. Na fyzické úrovni podporuje prokrvenímozku a proudění energie v těle, Účinně tak pomáhá při učení,posiluje koncentraci a paměť, povzbuzuje při únavě. Svěžísměs osvěžuje, ulevuje při stresu a přepracovanosti.  Všechny vonnésměsi éterických olejů Nobilis Tilia jsou vytvářeny zkušenýmiaromaterapeuty. Použité éterické oleje jsou vysoce kvalitní a jsou 100%čisté. 

Vhodný pro: dospělé 

Klíčové vlastnosti: vůně plná energieposiluje koncentraci a paměť ulevuje při stresu a přepracovanosti posilujeimunitu směs bergamotu, borovice, litsey, rozmarýnu, eukalyptu amuškátového oříšku do aromalamp, difuzérů přírodní vonná směs Náštip: V otevřených kancelářských prostorách pročišťuje vzduch od virůa bakterií. 

Doporučené použití: Použijte 3–5 kapek nebo dle návodu difuzéru na provonění prostoru.  Upozornění: Nikdy nepoužívejte na pokožku a chraňte oči. Nepatří do rukou dětem.  

Složení: CitrusBergamia Peel Oil Expressed (éterický olej bergamotový), Pinus SylvestrisLeaf Oil (éterický olej z borovice lesní), Rosmarinus Officinalis Oil(éterický olej z rozmarýnu lékařského), Litsea Cubeba Fruit Oil(éterický olej Litsea), Citrus Aurantium Leaf Oil (éterický olej Petitgrainz pomerančového listí), Eucalyptus Camaldulensis Leaf Oil (éterický olejEukalyptus camaldulensis), Myristica Fragrans Kernel Oil (éterický olejz muškátového oříšku), Eugenol *, Citral *, Geraniol *, Limonene *,Linalool *.           * přírodního původu 

Aromaterapie je terapiepomocí vůní. Aromaterapie je dnes jeden z oblíbených druhů alternativnímedicíny, který nás navrací zpět k přírodě. Aromaterapie využívánenahraditelného bohatství přírody.    Esenciální oleje a jejich vůněmohou příznivě ovlivnit naše intelektuální a emoční stavy, které násprovází nejen v období nemocí. Mají pozitivní vliv na psychiku,harmonizují emoce, posilují intuici a zlepšují zdraví. Éterické oleje senejčastěji inhalují, ale mohou se použít a jejich účinky využítv koupelích nebo jako přísada masážních olejů. 

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.