Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Bílý keramický difuzér se zvlhčovačem vzduchu Nobilis Tilia

979 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Bílý keramický difuzér čistého zenového designu kombinuje blahodárné účinky aromaterapie a světla. Účinný elektrický difuzér, který rozptýlí éterické oleje v jemnou mlhu doplněnou o jemně seměnící světlo. Jemné světlené paprsky volitelné barvy v odstínechčervené, oranžové, žluté, zelené, fialové a modré prozařuj íkeramickým stínidlem a podporují vaši momentální náladu nebo doplňují atmosféru prostoru. Podbarvení můžete také vypnout. Difuzér používá technologii ultrazvukové difuze k zamlžení místnosti éterickými oleji. Jepraktický a vypne se automaticky  po vyprázdnění nádrže. Difuzér má tichý provoz. Stínidlo difuzéru je vyrobeno z keramiky. Difuzér je vhodnýna plochy až do 30 m². Jeho relaxační účinky oceníte jak v domácímtak i v pracovním prostředí. Klíčové vlastnosti: rozptyluje éterické oleje a provoní prostor s podsvícením jemná zvlhčující mlha ultrazvuková difuze pro plochy až do 30 m² rozptylování kontinuální nebo ve 30-ti sekundových intervalech  funkce osvětlení včetněvolitelných barev podsvícení tichý provoz automatické vypnutí atraktivní design 

Doporučené použití: Po zapojení difuzéru nalijte obyčejnou vodupokojové teploty maximálně do výše rysky, nakapejte éterický olej (5 až15 kapek maximálně). Nechte rozptýlit jen několik minut, abyste se vyhnulipříliš vysokým koncentracím. Pro parfémování místnosti o velikosti20 m² postačuje difuze 15 až 20 minut. 

Podrobný návod k použití a čištění zařízení je součástí difuzéru. Balení obsahuje: 1×difuzér, 1× AC adaptér, návod k použití. Rozměry:  Výška: 10 cm.Průměr: 12,5 cm. Udržba a čištění difuzéru.  Chcete-li vyčistit difuzér, odstraňte éterické oleje. Poté nalijte do nádobky 1 polévkovoulžíci Čističe na difuzéry a zapněte difuzér po dobu 3 až 5 minut.Difuzér můžete čistit jednou nebo dvakrát měsíčně, v závislosti natom, jak často jej používáte, a rovněž na kvalitě používaných éterických olejů. Poté vyprázdněte přebytečný čistič a difuzér můžete znovu použít. Pokud difuzér nepoužíváte déle než dva týdny,nezapomeňte jej umístit na bezprašné místo a  vyčistit. Čerpadlo nevyžaduje žádnou údržbu.    

Výrobce pro Nobilis Tilia: Innobiz,Francie.  Innobiz je francouzská společnost založena nadšenci pro aromaterapii, krásné produkty, ušlechtilé materiály a inovace. Innobizvíce než deset let reprezentuje výzkum a šíření účinků éterickýcholejů v aromaterapii nejen na francouzském trhu. Difuzéry Innobiz jsoujediné, které ocenila i slavná nadace Good Planet Foundation YannArthus-Bertrand (nadace pro ekologii, udržitelnost a záchranuplanety Země).

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.