Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Čistič pro difuzéry s vůní levandule Nobilis Tilia (30 ml)

209 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Speciální čistič na difuzéry s jemnou vůní levandule lehce odstraní usazeniny a prach v nádobách difuzérů. Jeho pravidelným používáním prodloužíte životnost a zachováte maximální účinnost.  

Klíčové vlastnosti: šetrně a účinně čistí usazeniny éterických olejů  jemná vůně levandule prodlouží životnost a účinnost difuzéru 

Doporučené použití: Čistič můžete jej použít mezi difuzemi dvou různýchéterických olejů, abyste zabránili smíchání pachů. Tento čistič setaké používá, když éterický olej zaschne na dně skleněné nádoby,která tam zůstala příliš dlouho, aniž by byla použita. Chcete-livyčistit difuzér, odstraňte éterické oleje. Poté nalijte do nádobky1 čajovou lžíci Čističe na difuzéry a zapněte difuzér po dobu 3 až5 minut. Difuzér můžete čistit jednou nebo dvakrát měsíčně,v závislosti na tom, jak často jej používáte, a rovněž na kvalitě používaných éterických olejů. Poté vyprázdněte přebytečný čistič adifuzér můžete znovu použít.  

Složení:  Denat alkohol, lavandulaburnatii *, kumarin **, geraniol **, limonen **, linalool **. * 100%čistý, přírodní éterický olej **. Složky přirozeně přítomnév éterických olejích. Výrobce: Nobilis Tilia, Česká republika. Českáspolečnost Nobilis Tilia působí na trhu již přes 20 let a nabízínejširší sortiment české aromaterapeutické přírodní a BIO kosmetiky.Nobilis Tilia vyvíjí a vyrábí v malebném prostředí Vlčí hory, kteréje součástí národního parku České Švýcarsko. Jednou z důležitýchhodnot společnosti je etické chování k přírodě i lidem. Kvalitnívstupní suroviny, šetrné zpracování přírodních materiálů, ekologievýroby a odmítání používání živočišných surovin, pro které muselazvířata zemřít je součástí etiky společnosti. Nobilis Tilia vyvíjí avyrábí celé portfolio produktů péče o pleť, tělo, vlasy a zdraví nazákladě aromaterapeutických poznatků zakladatelů značky Zbyňka aAdély.  Produkty obsahují ty nejkvalitnější rostlinné oleje a botanickéextrakty z těch nejlepších dostupných zdrojů. Pro Nobilis Tilia jedůležitá kvalita produktů, a proto většina produktů je potvrzenačeskými certifikacemi přírodní kosmetiky CPK nebo CPK BIO. Nobilis Tilianavíc stála u zrodu Asociace českých aromaterapeutů a Institutuaromaterapie a zasloužila se o šíření účinků aromaterapie mezi širšíveřejnost. Název společnosti je jednoduše odvozen od krásného místa, kdese kosmetika zrodila. Nobilis Tilia je latinský překlad městaKrásná Lípa.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.