Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít

ZOOT.

Pleťový peeling s ovocnými kyselinami Annemarie Börlind ( 30 ml )

748 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Přírodní peeling s ovocnými kyselinami a aktivními enzymy výrazně zjemňuje a omlazuje i citlivou pleť. Peeling navíc stimuluje proces obnovy pokožky, optimalizuje a celkově zjemňuje její vzhled. Výsledkem je nejen čistá, ale i jemnější, hebčí a pružnější pokožka. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pleti a ideální pro mastnou pleť a pleť se sklonem k tvorbě akné.Přírodní peeling má netradiční, ale příjemnou gelovou konzistenci. Obsahuje ovocné kyseliny a rostlinné extrakty, které důkladně no velmi šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky a nečistoty.Obsahuje extrakt z borůvky, která má hydratační a anti-agingové účinky na pokožku. Navíc extrakt z javorového sirupu z ekologického zemědělství, díky vysokému obsahu cukru a minerálů pleť zvlhčuje a vyživuje.

Všechny produkty Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese / Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, magnézium, kalcium a zinek. Voda, která není chemicky ošetřena je tak optimálním základem produktů.

Produkty Annemarie Börlind jsou 100 % přírodní, bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek. 100 % bez živočišných výtažků. A samozřejmě bez testování na zvířatech.

Složení: Acer Saccharum Extract, Aqua [Water], Aroma, Benzyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, CI 77491, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Dehydroxanthan Gum, Geraniol, Glycerin, Limonene, Linalool, Mica, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Xanthan Gum, Sodium Polyphosphate, Polyglyceryl-10 Laurate, Babassu Oil.

Doporučené použití: Používejte jednou týdně na vyčištěnou pleť. Naneste, nechte působit 5 až 10 minut a poté opláchněte vlažnou vodou. Bezpodmínečně se vyhýbejte kontaktu s očima a rty. Pokračujte v péči o pleť obvyklým způsobem nebo podle potřeby použijte pleťovou masku.


Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Annemarie Börlind

Čistící krém pro zralou pleť Annemarie Börlind Naturoyale Biolifting ( 125 ml )

1 048 Kč

Annemarie Börlind

Osvěžující čistící pěna pro suchou i smíšenou pleť 150 ml Annemarie Börlind

623 Kč

Annemarie Börlind

Čistící pleťový gel proti modrému světlu Annemarie Börlind Rose Nature (125 ml)

748 Kč

Annemarie Börlind

Pleťový enzymový peeling Annemarie Börlind ( 30 g )

873 Kč

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.