Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Prací gel na sportovní oblečení Ecozone Pro Active Sport (750 ml)

239 Kč
Odesíláme do 3 pracovních dní

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Ekologický prací gel účinně odstraní špínu a zápach ze speciálních funkčních sportovních textilií i při nízkých teplotách praní již od 30°. Prací gel obsahuje účinnou látku zinečnatý ricinoleát, který pomáhá eliminovat zápach tkaniny a zajišťuje, že nepříjemné pachy jsou odstraněny i při nízkých teplotách praní.

Je vyroben speciálně pro funkční textilie jako Gore-Tex®, smíšené textilie a venkovní textil atd. Formule pracího gelu udržuje membránovou funkci a další zvláštní vlastnosti sportovních textilií. Funguje jako „běžný“ tekutý prací prostředek a čistí oděv povrchově aktivními látkami a enzymy, takže jej lze použít i pro jiné oděvy kromě sportovního vybavení.


Klíčové vlastnosti:

  • na sportovní, funkční textilie jako Gore-Tex®, smíšené textilie a venkovní textil
  • účinný již při nízkých teplotách i 30°
  • obnovuje membránovou funkci materiálů
  • bez optických rozjasňovačů
  • bezpečný pro domácí čističky a jímky
  • balení na 16 pracích cyklů



Doporučené použití:

Prací gel dávkujte dle tvrdosti vody. Na 2-6 kg prádla použijte při měkké vodě: 30 ml běžné zašpinění, 60 ml silné zašpinění. Tvrdá voda 60 ml běžné zašpinění, 120 ml silné zašpinění. Pro ruční praní 15 ml na 6 l vody.

Složení:

Dehydol LT7, Dehydol 980, MPG, Potassium Cocoate, Protease ST-4L, Phenoxyethanol, Trisodium Citrate, Polyfix ZRC 30MT, Sports lld 355807, Pectinase 260L, Cellulase 800L, Amylase TT 12L, Reilline 350 Polymer, Milliken Blue, Water.

Výrobce: Ecozone Ltd, Velká Británie.

Britská společnost Ecozone založena v roce 2000 vyrábí špičkovou ekodrogerii s přírodním složením. Produkty Ecozone obsahují průměrně 99, 5 % surovin přírodního původua samozřejmě jsou bez palmového oleje. Sortiment obsahuje vyzkoušené přírodní složky, které nejsou karcinogenní, nejsou agresivní a neobsahují žádné potencionálně lidskému zdraví škodlivé složky. Používají pouze přírodní barviva. Produkty získaly certifikaci UK Allergy, která kontroluje složení a doporučuje produkty pro citlivou a alergickou pokožku.

Cílem je snížit dopad používání čistících prostředků v domácnosti na životní prostředí, snížením množství toxických chemikálií, které se nacházejí v našich domácnostech, snížit na naprosté minimum množství toxických látek opouštějících domácnosti a snížit emise CO2 domácnosti. Produkty jsou bezpečné i do septiku.Jsou 100 % biologicky odbouratelné a obaly jsou opakovaně použitelné a recyklovatelné.

Samozřejmostí je certifikace netestování na zvířatech.

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.