Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉📣Poslední kusy: −60 % na všechny 👉

Platí už jenom

ULOVIT SI JE

ZOOT.

Veganské šlehané tělové máslo Almara Soap Silky Body 120 ml

299 Kč
Odesíláme hned po naskladnění

O produktu

ZOOT BEAUTY

Na kousky v téhle kategorii se nevztahují žádné slevy.

Popis produktu

Veganské šlehané máslo na tělo

Máslo má díky šlehání lehčí strukturu, snadněji se roztírá a vstřebává do pokožky. Díky tomuto způsobu výroby se do másla nemusel přidávat včelí vosk, a je tak vhodné i pro vegany.

Obsahuje rostlinné oleje a másla - bio bambucké máslo, meruňkový olej lisovaný za studena, kakaové máslo a bio a fair trade kokosový olej, díky nimž bude pokožka po použití sametově hladká, vláčná a vyživená. Dále je obohaceno o macerát ve slunečnicovém oleji z bylinek - růže, popence, levandule a měsíčku, které jsou známé svými pečujícími a regeneračními účinky. Složení doplňuje úžasný a v tělové kosmetice ne tolik běžný olivový skvalan, který pokožku hydratuje, chrání před vnějšími vlivy a zajišťuje antioxidační působení. Nádhernou vůni máslu dodávají esenciální oleje geránie, levandule a pomeranče.

Upozornění: Máslo neobsahuje ztužovadla a vosky, je velmi lehoučké a tolik nemastí. Proto je také citlivé na vyšší teploty. Doporučujeme je uchovávat v lednici či v chladu.

Složení: bambucké máslo BIO, meruňkový olej LZS, slunečnicový olej s macerátem z růže, popence, levandule a měsíčku, kakaové máslo, kokosový olej BIO a olivový skvalan, esenciální oleje pomeranče, levandule a geránie

Objem: 120 ml

Péče o produkt

Všeobecné pokyny pro údržbu produktů

O značce

Mohlo by se vám líbit

Hlídat velikost

Ozveme se vám e-mailem, jakmile tahle velikost bude zase skladem.

Mrzí nás to, ale formulář se nepovedlo odeslat, kontaktujte nás prosím.