Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉Pssst! Sleva 100 Kč při nákupu nad 850 Kč | Plaťte a (u)šetřete s Klarnou 😉

ZOOT.

Coach

Coach

Coach je světový módní dům založený šesti zručnými řemeslníky (New Yorku, 1941) s prapůvodní ideou ručně zpracovávat kůži a vyrábět z ní krásné a praktické věci. Hlavní inspirací značky je vize kreativního ředitele Stuarta Veverse a nebojácný duch newyorských ulic. Věci se tu šijou tak, aby zrcadlily osobitost každého nositele a zároveň leccos vydržely. 


V roce 1962 přiložila ruku k dílu Bonnie Cashin jakožto první hlavní designérka. Díky její lásce k módě, odvážné vizi barev, proporcí a dalších zvláštností se už tehdy značka proměnila v dokonalý odraz moderní svobody a rovnosti a zaujala svůj svébytný postoj.


V následujících desetiletích společnost Coach otevřela svůj první obchod na Madison Avenue a transformovala se z rodinné firmy na celosvětovou profláklost. A už od samého zrodu oslavuje poctivé řemeslo, své rodné město a optimismus autentického amerického stylu.

 

Coach

Meruňková dámská kožená kabelka Coach Tyler Carryall

6 558 Kč 10 269 Kč

Naposledy použité

Věk

Kategorie

  • Ženy

Barva

Cena

-

Skladem

Udržitelnost

Řazení