Nejlepší akce najdete v naší appce.
Otevřít
📣−30 % EXTRA na všechtko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA📣−30 % EXTRA na všetko od Desigual a Diesel | Kód: 30SLEVA

Zbývá:

ULOVIŤ

ZOOT.

Orelia

Orelia

Orelia je britská značka šperků se sídlem v Brightonu. Zaměřuje se na delikátní minimalistický design a kvalitní komponenty. Inspiraci čerpá po celém světě – od trhů v Jižní Americe a Maroku až po thajské pláže.

Vše začalo, když se zakladatelka značky, Louisa, rozhodla hodit za hlavu místo nákupčí šperků a vydala se do světa hledat muže svých snů. Zamilovala si Asii, tamní uvolněný způsob života a lidi. Když svého pana Božského našla, uvědomila si, že už se nechce vrátit domů a pracovat zas "pod někým". A tak se zrodila značka Orelia.

Louisa si všimla, že je na trhu mezera mezi šperky z high street a těmi designérskými. Zkrátka chybí kvalitní šperky, které využívají polodrahokamy a krystaly Swarovski a zároveň kvůli nim není potřeba vyloupit banku. A tak v roce 2007 Orelia představila svoji první kolekci. Reakce byla ohromující, práce se jen hrnula, a tak po bok Luisy nastupuje kamarádka a budoucí organizační duše značky – Collette.

Dnes je Orelia k dostání v Topshopu a na dalších místech nejen ve Velké Británii a její tým se rozšířil o další šikovné spolupracovníky, kteří dál čerpají rozmanitou inspiraci po celém světě.

Načapali jste nás – od téhle značky teď nemáme nic na skladě.

Omrkněte podobné značky

Všechny značky